Participare Expo Metz 2015

14.07.2015 10:27

NOMINALIZARI EXPONATE METZ 2015

              Asociatiile, cluburile membre UGCPPAMR sunt rugate ca pana la data de 15.08.2015 sa comunice pe adresa de email liviuvasile24@yahoo.com formularele de inscriere completate electronic, centralizat, cu nominalizarile participante  la a 28-a expozitie  europeana de pasari de curte, porumbei,  iepuri, pasari si cobai organizata la  METZ – 2015.

Nominalizarile se vor efectua  pe asociatii sau cluburi care vor centraliza formularele de inscrire comunicate de EE aflate la finalul acestui articol (in limba engleza).  Formularele de inscrierevor fi inaintate electronic pe adresa de email mai sus mentionata pana la data 15.08.2015, iar  in  format scris (hartie) vor fi trimise de asociatii prin posta la dl. Vasile Liviu pe adresa Mun. Caransebes, str. G. Cosbuc, nr.6, jud. Caras Severin, C.P. 325400 pana la data 15.10.2015. Regulamentul si conditiile de participare la  expozitia europeneana EE se pot descarca si ele la finalul acestui articol.

              Alaturi de conditiile financiare mentionate in regulament nu uitam:

-vaccinarile obligatorii (Iepuri-contra RHD, Pasari Curte-La Sota, Porumbei-Paramixo-viroza) trebuiesc efectuate de medici autorizati care vor semna si stampila formularele definitive de inscriere
-la Pasari de curte si Porumbei – obligatoriu inele EE
-la Iepuri – tatuaj obligatoriu unitar conform prevederilor transmise asociatiilor

UGCPPAMR asigura transportul exponatelor la acest eveniment.

 Persoana de contact din partea UGCPPAMR privind inscrierea animalelor la expozitia europeana EE Metz 2015 – dl. Vasile Liviu.

             Pana la finalizarea dosarelor privind (in)validarea noii conduceri UGCPPAMR aleasa la ultima adunare generala,  dosare aflate pe rol la instantele de judecata din judetul Timis, conducerea UGCPPAMR  aflata  in functie se va ocupa de organizarea expozitiei europene. Pentru buna functionare a UGCPPAMR si pentru a veni in sprijinul crescatorilor solicit membrilor Prezidiului sa-si indeplineasca atributiunile functionale, sa demonstreze in continuare ca pot fi reprezentanti meritorii si impartiali ai tuturor crescatorilor din tara. Sunt invitati sa participe alaturi de noi la expozitia europeana toti crescatorii din Romania.

Va asigur ca o sa fim  o echipa unde toti suntem  tratati cu respect si apreciere pentru a reprezenta la Metz  cu succes Romania!

Va multumesc,
Profesor,
Ernestin  GRUN

Regulamentul expozitiei Metz 2015

Formular inregistrare porumbei
Formular inregistrare iepuri
Formular inregistrare pasari de curte
Formular inregistrare cobai